Kućni Red

Dragi gosti Dobrodošli u Nataly Spa Sokobanja. Za Vaš ugodan boravk pobrinuće se ljubazno i profesionlno osoblje Nataly Spa Sokobanja. Kako bismo osigurali bezbednost i komfor svih naših gostiju tokom njihovog boravka, pružamo Vam više informacija za što prijatniji boravak:

Sobe su na raspolaganju gostima od 13:00h na dan dolaska i do 11:00h na dan odlaska.

Gosti dobijaju karticu od sobe po registraciji na recepciji. Ljubazno Vas molimo da se sobe zaključavaju a kartica preda na recepciju pri odlasku iz hotela.

Sobe mogu koristiti samo gosti koji su propisno prijavljeni na recepciji Nataly Spa, za šta je potreban važeći lični dokument. Posete u sobi nisu dozvoljene. Molimo Vas da za druženje ili razgovor s Vašim gostima koristite prostorije restorana ili restoranske terase.

Za odjavu posle 11:00h na dan odlaska naplaćuje se Dnevni boravak po cenovniku  a ukoliko se soba ne napusti do 18h naplaćuje se još jedno noćenje.

Dnevni boravak podrazumeva dnevno korišćenje sobe u trajanju od 12:00 do 18:00 časova.

Ako u toku Vašeg boravaka, iz bilo kog razloga, morate da se odjavite iz hotela ranije, potrebno je da recepciju obavestite 24h ranije ili će u protivnom biti naplaćeno još jedno noćenje sa doručkom.

Doručak se služi svakoga dana od 08:00 do 11:00 časova u restoranu Nataly Spa.

Room service je dostupan gostima svakoga dana od 11:00h do 21h. cena ove  usluge biće uvećana za 20%.

Pušenje u sobama nije dozvoljeno.

Uvodjenje kućnih ljubimaca u objekat nije dozvoljeno.

Nije dopušteno u objekat  unositi eksploziv, oružje, zapaljive materije i ostale hemikalije opasne po okolinu.

Gost je odgovoran za eventualnu štetu koja je uzrokovana njegovom krivicom ili krivicom lica za koje odgovara i ista će biti naplaćena po važećem cenovniku.

Molimo Vas da ne uznemiravate druge goste i da se pridržavate kućnog reda. Nataly Spa zadržava pravo otkaza daljeg boravka gostu koji je uznemiravao druge goste ili na drugi način povredio propisani Kućni red.

Molimo Vas da eventualne nepravilnosti, kvarove ili prigovor na uslugu odmah prijavite recepciji. Naknadne i neblagovremene žalbe, na koje nismo imali mogućnosti da reagujemo, nećemo uzimati u razmatranje kao osnov za umanjenje cene smeštaja.

Posteljina i bade mantili se menjaju nakon trećeg noćenja za boravak duži od 5 noći.

U svakoj sobi se nalazi po jedan bade mantil po osobi. Ljubazno Vas molimo da bade mantile ne ostavljate u spa centru i na  bazenu već da ih vraćate u svoju sobu. Svaki gubitak bade mantila biće naplaćen po cenovniku naknade štete.

Ukoliko želite da korišćene peškire zamenimo, spustite ih na pod.

Gosti hotela imaju mogucnost  usluge pranja i sušenja veša. Ova usluga biće naplaćena po važećem cenovniku.

U slučaju aktiviranja protivpožarnog alarma, molimo Vas da pratite instrukcije evakuacionog plana koji se nalazi na vratima svake sobe i u hodnicima.

Sobni inventar (jastuci, ćebad, peškiri i sl.) predviđeni su za vašu upotrebu tokom boravka u Nataly Spa, te nije dopušteno njihovo iznošenje iz hotela.

 Nataly Spa ne snosi odgovornost za bilo koje oštećenje  ili gubitak vaših ličnih stvari, ali Vas molimo da sve izgubljene i pronadjene stvari odmah prijavite recepciji.

 Za čuvanje vasih dokumenata i dragocenosti  obezbedili smo sef koji se nalazi u ormanu sobe ciji kljuc mozete dobiti na recepciji. Molimo Vas da pre napuštanja objekta proverite da li ste ispraznili sef  i poneli dokumenta i sve dragocenosti sa sobom.

Gosti imaju mogućnost da na vrata sobe stave oznaku NE UZNEMIRAVAJ. Pravilo objekta je da ova oznaka može stajati najduže 24 h, nakon čega  Nataly Spa zadržava pravo da iz bezbednosnih razloga i sigurnosti gosta, uđe u sobu i proveri opšte stanje.

Na recepciji Nataly Spa možete pozajmiti adaptere i punjače koji su na raspolaganju u datom momentu. Ljubazno Vas molimo da nakon korišćenja, adaptere i punjače vratite na recepciju hotela

Da bi Vaš odmor bio potpun omogućili smo parking mesto za Vaše vozilo pored objekta.

U celom objektu je dostupan besplatan Wi-Fi  internet. Lozinku možete dobiti na recepciji Nataly Spa.

Za korišćenje Spa centra potrebno je zakazati termin na recepciji gde ćete dobiti karticu i peškir. Usluge Spa centra gosti mogu koristiti u okviru raspolozivih termina. Deca do 16 godina Spa centar mogu koristiti u pratnji  roditelja. Radno vreme spa centra je  od 9-21h

Gosti mogu koristiti  bazen neograničeno u terminu od 9h-21h Molimo vas da se pre korišćenja bazena istuširate u svojoj sobi. U bazenu se nalaze reagensi koji mogu reagovati  na dezodoranse i parfeme sto moze dovesti do zamućivanja vode .

Molimo goste da ne koriste panoramsku terasu na krovu objekta kada je oblačno i kišno vreme zbog blizine gromobrana.

Ukoliko se odjavljujete rano ujutru postoji mogućnost pripreme lanč paketa. Za pripremu je potrebno najaviti dan ranije.

Tokom boravka u objektu Nataly Spa ,recepcija Vam stoji na raspolaganju za sve informacije i pomoc koju trebate,na broj telefona  101-koji mozete obaviti putem fiksnog telefona iz Vaše sobe.

Početkom korišćenja smeštaja podrazumeva se da je gost upoznat sa kućnim redom hotela