Dobro došli u svet uživanja i relaksacije

Dobro došli u svet uživanja i relaksacije

U ponudi wellness centra Nataly možete uživati u velikom izboru masaža koje će vas opustiti, osloboditi stresa i pripremiti za duge šetnje u prirodi.
Naši stručni terapeuti pomoći će da za sebe odaberete tretman koji će najviše prijati i koristiti Vama i Vašem zdravlju i dovesti Vas do osećaja potpunog zadovoljstva

Egzotični piling za telo

saznaj vise...

Kako bi masaža dala svoj puni doprinos Vašem zdravlju i vitalnosti, naša topla preporuka je da svoje telo pripremite putem nekog od egzotičnih pilinga. Na taj način očišćena koža je spremna da upije sve korisne sastojke iz prirodnih ulja kojima se masaža izvodi, a um i telo usled prijatnih mirisa supstanci kojima se vrši piling ,bivaju opušteniji i masaža delotvornija

Počevši od 2,500RSD
Egzotični piling za telo

Klasične masaže

saznaj više...

Prijatne ručne masaže kojima se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služe za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Predstavljaju klasičnu evropsku tehniku masaže koja u kombinaciji sa esencijalnim uljima utiče na poboljšanje cirkulacije, limfnog, mišićnog i nervnog sistema.. Predstavljaju osnovu savkog spa programa i preporučuju se ljudima koji nikada nisu imali masažu, kod osoba koji ne vole jak pritisak i agresivnije tehnike, i kod onih koji žele da postignu relaksirajuci efekat.

Počevši od 1,500RSD
Klasične masaže

Masaže za ciljno delovanje

saznaj vise...

Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi nagomilane tečnosti, pojača cirkulacija i razgradnja masnih celija.

Kod parcijalnih masaža masira se samo odredjeni deo tela. Ova masaža obicno traje 30 minuta. obuhvata aroma i klasicnu tehniku masiranja, a sve u svrsi bolje prokrvljenosti i sposobnosti tela da bude gipkije.

Počevši od 600RSD
Masaže za ciljno delovanje

Royal masaže

saznaj više...

Royal masaža je masaža sa dva terapeuta u isto vreme, koje svojim pokretima ruku na vama primenjuju više modela masaze. Dovedite vaše telo do vrhunske harmonije pomoću sudaranja energije dva terapeuta. Cilj je da istovremeno i leva i desna strana tela dozivi balans protoka limfe. Uz posebnu ambijatulnu muziku dovešce te vaše telo u stanje tople duše i samopouzdanja.

Počevši od 3,000RSD
Royal masaže

Masaža svećama

saznaj više...

Nataly Spa Vam nudi mogućnost da odaberete mirisnu notu aromatičnih sveća koje će Vama najviše prijati i priuštite Vašem telu efekat opuštanja, relativizacije i energizacije.

Počevši od 1,700RSD
Masaža svećama

Tretman ultrazvukom

saznaj više...

U Nataly Spa centru ulepšajte i osvežite svoju kožu lica i tela. Ultrazvučni tretmani lica i tela.

Počevši od 300RSD
Tretman ultrazvukom