Dobro došli u svet uživanja i relaksacije

Dobro došli u svet uživanja i relaksacije

U ponudi wellness centra Nataly možete uživati u velikom izboru masaža koje će vas opustiti, osloboditi stresa i pripremiti za duge šetnje u prirodi.
Naši stručni terapeuti pomoći će da za sebe odaberete tretman koji će najviše prijati i koristiti Vama i Vašem zdravlju i dovesti Vas do osećaja potpunog zadovoljstva

Orijentalni Spa rituali

saznaj vise...

Otkrijte svoj put do lepote Orijentalnim Spa ritualima koji će Vam pružiti nazaboravne trenutke opuštanja i relaksacije, a Vaš duh i telo dovesti do stanja harmonije.

Počevši od 3,000RSD
Kliknite na sliku za pregled galerije
Orijentalni Spa rituali

Klasične masaže

saznaj više...

Prijatne ručne masaže kojima se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služe za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Predstavljaju klasičnu evropsku tehniku masaže koja u kombinaciji sa esencijalnim uljima utiče na poboljšanje cirkulacije, limfnog, mišićnog i nervnog sistema.. Predstavljaju osnovu savkog spa programa i preporučuju se ljudima koji nikada nisu imali masažu, kod osoba koji ne vole jak pritisak i agresivnije tehnike, i kod onih koji žele da postignu relaksirajuci efekat.

Počevši od 1,800RSD
Klasične masaže

Masaže za ciljno delovanje

saznaj vise...

Maderoterapija je najefikasniji način uklanjanja celulita i oblikovanja tela.
Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi nagomilane tečnosti, pojača cirkulacija i razgradnja masnih celija.
Kod parcijalnih masaža masira se samo odredjeni deo tela. Ova masaža obicno traje 30 minuta. obuhvata aroma i klasicnu tehniku masiranja, a sve u svrsi bolje prokrvljenosti i sposobnosti tela da bude gipkije.

Počevši od 1,000RSD
Masaže za ciljno delovanje

Duo masaže

Duo masaža je masaža parova, sve popularnija usluga gde se par istovremeno masira u jednoj prostoriji na zasebnim stolovima koju sprovode dva terapeuta.
Ova masaža predstavlja idealnu kombinaciju romantike i opuštanja za dvoje. Tokom masaže svaki pojedinac na sebi svojstven način uživa u relaksaciji.
Priuštite sebi masažu po sopstvenom izboru iz bogate ponude Nataly Spa .

Duo masaže

Preporuka Nataly Spa Wellness tima

saznaj više...

Stručni terapeuti Nataly Spa wellness tima za Vaš maksimalni užitak preporučuju:
Balkan masažu -autorska masaža Nataly Spa terapeuta
Lomi Lomi Nui- masaža ljubavi
Masaža Vulkanskim kamenjem
Masaža aromatičnim svećama
Masaža pindama

Počevši od 2,800RSD
Kliknite na sliku za pregled galerije
Preporuka Nataly Spa Wellness tima

Gold Šimer paket i Chocolate paket

saznaj više...

GOLD ŠIMER PAKET
iznenadite svoja čula našim novim Gold Šimer paketom.
Paket obuhvata piling tela,masažu zlatnim uljem ,,piling i masažu lica,nakon čega sledi maska za lice.
Piling će otkloniti izumrle ćelije sa Vaše kože i pripremiti telo za masažu.masaža zlatnim uljem ima neverovatan psihički i fizički učinak na telo.Ulje dubinski hidrira vašu kožu i ostavlja prelep sjaj.

CHOCOLATE PAKET
Zbog specifičnog hemijskog sastava čokolada deluje blagotvorno na kožu,ceo organizam i duh.
Nataly Spa wellness tim za Vas je pripremio Chocolate paket koji obuhvata piling tela sa čokoladom u prahu,nakon pilinga sledi masaža uljem od čokolade ,piling i masaža lica,kao i msaka za lice.
Čokolada hrani i ubrzava regeneraciju kože a svojim mirisom deluje aromaterapijski i utiče na izlučivanje hormona sreće.
Čokolad je bogata antioksidansima ,mineralima i vitaminima koji imaju lekovito dejstvo,pomaže smanjenju stresa i tenzija ,kao i oporavku mišića.

Počevši od 6,000RSD
Kliknite na sliku za pregled galerije
Gold Šimer paket i Chocolate paket

Kraljevska masaža

Kraljevska masaža
Kraljevska masaža ili masaža 4 ruke je jedinstven tretman.
Ova masaža je kreativna masaža u kojoj terapeuti, kroz dobro uigranu «koreografiju» pokreta osluškuju vibracije Vašeg tela, prepoznaju energetske blokade i balansirano utiču na opuštanje leve i desne strane tela. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom, s tim što jedan uvek preuzima vodeću ulogu u primeni pokreta.
Efekat kraljevske masaže je kao da ste doživeli dve masaže u jednom tretmanu. A sam izbor masaže  zavisi od  Vaših  želja potreba organizma  u  datom trenutku. Zavisno od toga da li  želite  da   postignete savršen  mir i sklad u svom telu, da doživite  vrhunska  uživanja  i relaksaciju ili probudite  sva  čula  i organizam   napunite energijom  izabraćete   neku od ponuđenih tehnika  i stilova.
Kada dva terapeuta spuste ruke na Vaše telo, Vaš um reaguje na drugačiji način. A nakon   neuspelog pokušaja   da pratite  šta se dešava, oslobađate um svih  misli, i nastupa potpuno psihičko opuštanje.
Prepuštanjem iskusnim i sinhronizovanim pokretima terapeuta, doživećete potpuno zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo za Vaše telo.

Relax masaža celog tela
Aroma masaža celog tela
Antistres masaža celog tela
Masaža svećama
Balkan masaža
Lomi lomi Nui
Bali msaža
Orijentalni poling "Kese"

Kraljevska masaža