Klasične masaže

Relax masaža celog tela

Trajanje: 45 min /1.500,00 rsd

Relax masaža je blaga, prijatna, ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Predstavlja klasičnu evropsku tehniku masaže koja u kombinaciji sa esencijalnim uljima utiče na poboljšanje cirkulacije, limfnog, mišićnog i nervnog sistema. Preporučuje se kao   osnovna  vrsta masaže, za  relaksaciju i  odmor, usled urbanog i  ubrzanog načina života.

Aroma therapy masaža

Trajanje: 45 min /1.500,00 rsd

Predstavlja tehniku sličnu klasičnoj masaži, uz  primenu  specijalnih  esencijalnih ulja, kojim se postiže aromaterapijski efekat.  Savršena je za one klijente koji žele  nežnije masaže, u kombinaciji sa raskošnim aromama i mirisima. Koristeći kombinaciju blage masaže i akupresurnih tačaka, ova umirujuća i nežna masaža će omogućiti da lekovita svojstva prirodnih ulja prodru u kožu, ostavljajući telo opušteno i zadovoljno. Ova vrsta masaže primenjuje se sa najfinijim odabranim uljima koja podstiču harmoniju tela, uma i duha. Aroma masaža deluje dvostruko i to na nivou čula mirisa i na nivou kože. Njome se poboljšava  cirkulacija, umanjuje se glavobolja, poboljšava se san i otklanja hroničnu napetost.
Nataly Spa je specijalno za Vas odabrao sledeća  prirodna ulja, koja se primenjuju  tokom masaže, zavisno od  efekta koji se želi postići  :
•    Lavanda (smiruje kožu, otklanja glavobolju, pospešuje san, uspostavlja  balans  nervnog sistema)
•    Narandza (podstiče tok limfe, smiruje, uravnotežava, ima sedativan karakter i  odlično neguje zrelu kožu)
•    Badem (za nežan i blistav ten, održava kožu elastičnom i svežom zahvaljujući svom mineralnom sastavu )
•    Aloe vera (biljka života koja koži pruža vlagu, odgovara svim tipovima kože, hidrira i čisti kožu,  odlična  za  problematičnu kožu sklonu alergijama i crvenilu)
•    Med i mleko (štiti i neguje kožu, osvežava je, daje mladalački izgled i pruža glatkoću, hrana  za  dušu i telo)
•    Vanila (relaksira, opušta i osvežava, izuzetno dobro hidrira kožu)

Antistres masaža

Trajanje: 60 min /2000,00 rsd

Predstavlja spoj relax i aroma therapy. Ovom masažom podstiče se pozitivno i stimulativno delovanje na CNS, utiče pozitivno na psihičke procese, smanjuje napetost i stres. Masaža uključuje celo telo sa akcentom na stopala, dlanove, glavu i lice.  Za ovu masažu koriste se posebna anti-stres ulja koja imaju efekat aromaterapije.  Cilj  masaže je  opuštanje   mišića   koji daju   osnovnu  stabilnost  celom telu, a  prvenstveno  vratno- ramenog pojasa i duž kičmenog stuba.

Medicinska masaža

Trajanje: 40 min /1.500,00 rsd

Medicinska masaža  predstavlja  kombinaciju više klasičnih stilova, u cilju  otklanjanja bola ili  promena na mišićima. Primenjuje se ne samo za opuštanje celog tela, već i kao pomoć u obnavljanju energije, bržem oporavku od povreda ili oboljenja i podizanju nivoa opšteg zgravstvenog stanja.
Postiže se bolja cirkulacija, što pozitivno utiče na protok kiseonika i hranljivih materija do  mišića. Smanjuje  zadržavanje  mlečne kiseline u  tkivima čime  se uklanjaju  otoci i upale. Medicinka masaža izaziva reakciju opuštanja, što smanjuje broj otkucaja, brzinu disanja i krvni pritisak, poboljšava imuni sistem i generalno smanjuje fizičke posledice stresa. Masaža može biti od pomoći za širok spektar različitih problema,  o čemu  se  najbolje možete  posavetovati sa našim  terapeutima.

Sportska masaža

Trajanje: 40 min /1.700,00 rsd

Energična i snažna masaža. Sportskom masažom zagrevaju se i omekšavaju tkiva, poravnavaju mišićna vlakna, poboljšava cirkulacija, ubrzava izbacivanje  mlečne kiseline iz organizma čime se postiže brža regeneracija mišića. Sportska masaža održava mišiće zdravim, gipkim, manje podložnim povredama,  vraća snagu povređenim mišićima, ubrzava proces jačanja, poboljšava protok krvi i čini nas spremnim za nove i bolje rezultate u sportskim i životnim izazovima. Cilj sportske masaže je da brže i efikasnije otkloni sve štetne posledice, koje nastaju usled pojačanih psihofizičkih napora sportista. Vrši se pomoću specijalnog ulja koje je namenjeno sportskoj masaži.