Balkan masaža 

Ovo je autorska masaža Nataly Spa  terapeuta i savršena je za one koji vole jači pritisak i snažnije masaže.Za razliku od relax masaže ona ima veći dubinski efekat i odlična je za razbijanje fibrozita u mišićima ,rasterećenje tetiva  i ligamenata,poboljšanje pokretljivosti ,kao i oslobadjanje toksina  iz opterećenih i umornih mišića.Ova masaža je kombinacija različitih tehnika:thai,shiatsu,hilot,refleksologija i deep tishue.

Thai-je drevna tajlandska tehnika koja kombinuje posebne masažne veštine u cilju postizanja ravnoteže tela i duha.

Refleksologija-je veština lečenja bazirana na refleksnim tačkama stopala,dlanova i ušnih školjki.Tretiranjem refleksnih tačaka specifičnim pokretima palaca,prstiju i dlanova postižemo vraćanje prirodnog toka energije i poboljšanje opšteg zdravlja.

Hilot-je tehnika koja podrazumeva dubinsku masažu tkiva koja se izvodi delom rukama,delom hodanjem po ledjima i nogama.

Shiatsu-drevna istočnjačka metoda čiji se nastanak vezuje za Japan.Shiatsu terapija putem pritiska na tačno odredjena mesta na telu oslobadja zarobljenu energiju ,vraća telu i duhu potreban sklad i otklanja bol.

Deep tishue-ova tehnika podrazumeva dublji pritisak i deluje  na dublje slojeve mišića .Koncentriše se na bolna i napeta mesta.

Lomi Lomi Nui

Za one koji žele da probaju nešto novo Nataly Spa Wellness tim preporučuje Lomi Lomi  masažu koja vodi poreklo sa Havaja.Ovom masažom se postiže potpuna relaksacija i harmonija duha i tela.Zbog tehnike koja se primenjuje imate utisak da vas ne dodiruje ruka već blagi morski talasi.Intezitet masaže nije sve vreme isti,terapeut menja tempo,osluškuje telo i njegove potrebe.,Kod ove masaže terapeut se služi šakama samo prilikom nanošenja ulja ,a samu masažu izvodi pomoću podlaktica i laktova.Lomi Lomi je masaža za ekstremno opuštanje ,omogućava bolji protok energije i oslobadja nagomilani stres.

Masaža vulkanskim kamenjem

Ovo je tretman potpune relaksacije koji se postiže nežnim pokretima masaže i toplotom vulkanskog kamenja koje nosi u sebi izuzetan elektromagnetski potencijal zemlje i prvenstveno predstavlja energetski tretman u vidu akumulirane energije koju transferom prenosi na odredjene delove tela ispod kojih prolaze meridijani energetski kanali za protok energije kroz telo.
Masaža vulkanskim (toplim) kamenjem je specijalna vrsta termoterapije, koja  pokreće  auto detox  efekat u  telu, pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem,   Masaža zagrejanim kamenjem je drevna praksa lečenja, koja uči telo samoizlečenju, uspostavljajući  pravilan protok energije  kroz “čakre”. 

U zavisnosti od samog klijenta, zdravstvenog stanja, bolnih i blokiranih delova tela, željenog efekta masaže, terapeut kreira tretman. Zagrejani kamen i terapeut postaju jedno sa ciljem da klijentu pruže izuzetno blagotvorno dejstvo.
Terapeut najpre  zagreva svoje  dlanove  toplim kamenjem i  masiranje  nastavlja kamenjem i  rukama, a u slučajevima  kada je potrebno omogućiti duboku manipulaciju tkiva, postavlja zagrejano, nauljeno  kamenje na  delove  tela klijenta . Pritisak  se takođe izvodi  toplim kamenjem koje  klizi po zagrejanom tkivu, pružajući  maksimalno opuštanje  mišica.   
Koža zahvalnost odaje svojom blistavošću i glatkošću zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji i ishrani, kao i pomoći metabolizma kolagena i elastina u njoj. Cirkulacija tela ubrzava se za šest do osam puta, tako da se svaka ćelija beskonačno zahvalna na kolićini hrane koju dobije putem krvi.
Mišići odbacuju neprirodno stanje napetosti i bola prouzrokovanog fibrozitima i nakupljanjem mlečne kiseline. Disanje postaje dublje i opuštenije, stres se anulira.
Masaža sa toplim vulkanskim kamenjem preporučuje se u slučajevima napetosti, bolnih mišića, reumatskih problema, degenerativnih stanja kičmenog stuba, sportskih povreda, nesanice, depresije, razdražljivosti, PMS-a.
Masaža vulkanskim kamenjem je upotpunjena delovanjem prirodnih ulja koja, ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i neguju kožu. Posebno relaksirajuće deluju i zvukovi lupkanja vulkanskog kamenja, tako da  kompletan tretman predstavlja  jedno novo  iskustvo i  spoj sa prirodom, putem dodira  toplog  kamena, mirisa etericnih ulja i  tupog  lupkanja kamenčića.

Masaža svećama

Za nezaboravno iskustvo izaberite masažu aromatičnom svećom.Ovo je prava holistička masaža koja deluje pozitivno na organizam i budi sva čula.Zapaljena sveća se pretvara u ulje aromatičnog mirisa koje greje i opušta telo .krajnji rezultat je organizam oslobodjen napetosti i meka i svilenkasta kože.

Nataly Spa Vam nudi mogućnost da odaberete mirisnu notu aromatičnih sveća koja će Vama najviše prijati i priuštiti Vašem telu efekat opuštanja,revitalizacije i energizacije.

Masaža pindama

Tehnika koja je doneta iz Indije kao jedna od prvih tehnika u Ajurvedi.Masaža se radi toplim vrećicama koje se pune kombinacijom mlevenih začinskih biljaka sa ciljem zagrevanja čitavog tela.

Na taj način omogućavamo oslobadjanje bola izazvanog narušenom energetskom ravnotežom,podstiče se relaksacija i oživljava čitav organizam.

Masaža vrećicama deluje drenažno,opušta celo telo,poboljšava cirkulaciju,smanjuje stres i poboljšava san.