Kraljevska masaža

Kraljevska masaža ili masaža 4 ruke je jedinstven tretman.
Ova masaža je kreativna masaža u kojoj terapeuti, kroz dobro uigranu “koreografiju” pokreta osluškuju vibracije Vašeg tela, prepoznaju energetske blokade i balansirano utiču na opuštanje leve i desne strane tela. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom, s tim što jedan uvek preuzima vodeću ulogu u primeni pokreta.
Efekat kraljevske masaže je kao da ste doživeli dve masaže u jednom tretmanu. A sam izbor masaže  zavisi od  Vaših  želja potreba organizma  u  datom trenutku. Zavisno od toga dali  želite  da   postignete savršen  mir i sklad u svom telu, da doživite  vrhunska  uživanja  i relaksaciju ili probudite  sva  čula  i organizam   napunite energijom  izabraćete   neku od ponuđenih tehnika  i stilova.
Kada dva terapeuta spuste ruke na Vaše telo, Vaš um reaguje na drugačiji način. A nakon   neuspelog pokušaja   da pratite  šta se dešava, oslobađate um svih  misli, i nastupa potpuno psihičko opuštanje.
Prepuštanjem iskusnim i sinhronizovanim pokretima terapeuta, doživećete potpuno zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo za Vaše telo.

  • Relax masaža celog tela
  • Aroma masaža celog tela
  • Antistres masaža celog tela
  • Balkan masaža celog tela
  • Lomi lomi

Masaža vulkanskim kamenjem

Masaža vulkanskim kamenjem poznata je jos iz vremena Indijanaca  koji su tu vrstu kamena  oblikovane magme, nazivali srcem zemlje jer zaista dolazi iz srca (središta) zemlje i iz tog razloga vulkankom kamenju pridavali razna lekovita dejstva. Razvojem tehnike i nauke, zaista je i naučno potvrđeno, da  vulkansko kamenje u sebi nosi izuzetan elektromagnetski potencijal zemlje i da  masaža vuklanskim  kamenjem predstavlja energetski tretman, u vidu akumulirane energije koju transferom prenosi na odredjene delove tela ispod kojih prolaze meridijani energetski kanali za protok energije kroz telo.
Masaža vulkanskim (toplim) kamenjem je specijalna vrsta termoterapije, koja  pokreće  auto detox  efekat u  telu, pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem,   Masaža zagrejanim kamenjem je drevna praksa lečenja, koja uči telo samoizlečenju, uspostavljajući  pravilan protok energije  kroz “čakre”. Čakre su energetski centri kroz koje primamo, prerađujemo i usmeravamo energiju ili vitalnu silu. Uz pomoć čakri razmenjujemo svoju energiju s okolinom, na način da se uravnoteženo punimo ili praznimo energijom na svim nivoima.

U zavisnosti od samog klijenta, zdravstvenog stanja, bolnih i blokiranih delova tela, željenog efekta masaže, terapeut kreira tretman. Zagrejani kamen i terapeut postaju jedno sa ciljem da klijentu pruže izuzetno blagotvorno dejstvo.
Terapeut najpre  zagreva svoje  dlanove  toplim kamenjem i  masiranje  nastavlja kamenjem i  rukama, a u slučajevima  kada je potrebno omogućiti duboku manipulaciju tkiva, postavlja zagrejano, nauljeno  kamenje na  delove  tela klijenta . Pritisak  se takođe izvodi  toplim kamenjem koje  klizi po zagrejanom tkivu, pružajući  maksimalno opuštanje  mišica.   
Koža zahvalnost odaje svojom blistavošću i glatkošću zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji i ishrani, kao i pomoći metabolizma kolagena i elastina u njoj. Cirkulacija tela ubrzava se za šest do osam puta, tako da se svaka ćelija beskonačno zahvalna na kolićini hrane koju dobije putem krvi.
Mišići odbacuju neprirodno stanje napetosti i bola prouzrokovanog fibrozitima i nakupljanjem mlečne kiseline. Disanje postaje dublje i opuštenije, stres se anulira.
Masaža sa toplim vulkanskim kamenjem preporučuje se u slučajevima napetosti, bolnih mišića, reumatskih problema, degenerativnih stanja kičmenog stuba, sportskih povreda, nesanice, depresije, razdražljivosti, PMS-a.
Masaža vulkanskim kamenjem je upotpunjena delovanjem prirodnih ulja koja, ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i neguju kožu. Posebno relaksirajuće deluju i zvukovi lupkanja vulkanskog kamenja, tako da  kompletan tretman predstavlja  jedno novo  iskustvo i  spoj sa prirodom, putem dodira  toplog  kamena, mirisa etericnih ulja i  tupog  lupkanja kamenčića.

Orjentalni spa rituali

Otkrijte svoj put do lepote sa orijentalnim spa ritualima koje Vam nudimo u našem spa centru. Orijentalne tradicije čišćenja tela, lagana  tekstura maski, relaksirajuće masaže sa orijentalnim aromatičnim uljima. Sve ovo će vam pružiti nezaboravne utiske i dovesti vas u atmosferu spokojstva.

Orijentalni piling „KESE“

Tradicionalni orijentalni tretman za čišćenje tela koje se izvodi u hamamu. Ritual započinje u parnom kupatilu. Nakon zagrevanja tela, terapeut uklanja mrtve ćelije sa površine kože pomoću specifične svilene rukavice, time pospešujemo prokrvljenost vezivnog tkiva.  Kao rezultat  koža postaje glatka, elastična i zdrava. Sledi nežno pranje kose i tela prirodnim sapunom koji se priprema na  poseban način. Kompletan užitak se završava uz  šolju  čaja, kako  bi se nadoknadila izgubljena  tečnost

Masaže dalekog istoka

Više nije potrebno da  samo putem medija uživate u azijskim  masažama, sada je to  dostupno i Vama  u Nataly Spa centru.  Naši  terapeuti  će  se  od  srca potruditi da  Vam prenesu  duh  i stil  azijskih  tehnika za opuštanje i relaksaciju.  Tehnike masaže dalekog Istoka opustiće vaše  mišiće i doprineti osećaju mira i spokojstva jer će se na ovaj način osloboditi vaša životna energija. Mi smo tu da vam pomognemo da saznate više o azijskim masažama i koju da odaberete.
•    BALI MASAŽA
•    BALI MASAŽA 4 RUKE

Bali masaža koristi se vekovima za regeneraciju tela i uma. Ova tradicionalna terapija kombinuje istezanje, duge poteze, tehnike pritiskanja dlanovima i palčevima oko energetskih meridijana na telu kako bi se opustila napetost mišića i stimulisao limfni sistem, koji tada započinje regenerativno delovanje i pruža olakšanje napetosti, pobošanje protoka krvi, ublažavanje stresa i smirenje uma. Izvodi se specijanim aromatičnim uljem i aromatičnom penom u hamamu.

Havajska masaža

Havajskom masažom se postiže apsolutna relaksacija i harmonija duha i tela, pa je idealna za one koji su pod svakodnevnim stresom. Zbog tehnike koje se primenjuje, imate utisak da vas ne dodiruje ruka,  već blagi morski talasi. Intezitet masaže nije sve vreme isti. Terapeut menja tempo osluškuju telo i njegove potrebe.
•    LOMI LOMI
•    LOMI LOMI 4 RUKE
Lomi-lomi je izuzetna nesvakidašnja vrsta masaže jer se koristi posebna tehnika izvodjenja ove masaže. Terapeut koristi šake samo prilikom nanošenja uljana deo tela koji će se tretirati, a samu masažu izvodi pomoću podlaktica i laktova. Havajskom masažom se postiže apsolutna relaksacija i harmonija duha i tela, pa je idealna za one koji su pod svakodnevnim stresom.

Balkanska masaža

Snažna masaža celog tela koja kombinuje elemente manualne - klasične masaže sa elementima thai, shiatsu, refleksologije, hilot i sportske masaže. Namenjena je  klijentima balkanskog područja,  jake  fizicke gradje i  burnog temperamenta,  koje su vrlo često izloženi  stresu. Ovaj tip masaže idealan je za primenu nakon napornog  radnogdana.
THAI je drevna tajlandska tehnika koja kombinuje posebne masažne veštine, muziku i mirise u cilju postizanja ravnoteže tela i duha. Probudite svoj organizam i svoja čula upotpunjujući listu užitaka ovim nesvakidašnjim metodama.
RERFLEKSOLOGIJA  veština lečenja bazirana na refleksnim tačakama stopala, dlanova i ušnih školjki. Navedene tačke su povezane sa organizmom putem konstantnog protoka energije. Tretiranjem refleksnih tačaka specifičnim pokretima palca, prstiju i dlanova postižemo vraćanje prirodnog toka energije i poboljšanje opšteg zdravlja.
HILOT  tehnika  podrazumeva duboku  masažu tkiva, koja se izvodi delom rukama, delom hodanjem po leđima i nogama. Savršena  je masažna tehnika za one koji vole jači pritisak i snažnije masaže.  Za razliku od relaks masaže, ona ima mnogo veći dubinski efekat i odlična je za razbijanje tzv fibrozita u mišićima na koje se klijenti najčešće žale.  Ovom masažom postiže se efekat  rasterećenja tetiva i  ligamenata kao i poboljšanje   pokretljivosti  i lakše oslobadjanje  toksina iz umornih i opterećenih mišića.