Nataly Spa Restoran

Nataly Spa Restoran

„Nataly Spa“ centar u Sokobanji raspolaže savremeno opremljenim restoranom sa predivnim pogledom na oazu zelenila i doručak koji je na bazi švedskog stola.

Vaše slobodno vreme možete provesti i na terasama koje opslužuje restoran: terasi na krovu zgrade ili na terasi pored bazena. Na velikoj bašti na trećem spratu uživajte sa voljenom osobom uz laganu muziku i pogledom na potok.

Radno vreme: 07:30 - 22:00
Doručak: 08:00 - 11:00
Nataly Spa - Restaurant working hours

Vrhunska organska hrana Švedski Sto

Bogat asortiman domaćih slanih i slatkih peciva od belog,integralnog i kukuruznog brašna,mlečnih proizvoda , suhomesnatih proizvoda ,sezonskog voća i povrća,toplih i hladnih napitaka zadovoljiće svačiji ukus.

Napomena:ponuda na švedskom stolu variraće od sezone i raspoloživosti namirnica.

Kliknite na sliku za pregled galerije
Vrhunska organska hrana Švedski Sto

Savremeno opremljena Konferencijska Sala

Restoran je opremljen video bimom i projektorom tako da može zadovoljiti potrebe gostiju za prezentacijama kada su u pitanju grupe gostiju na seminarima. Klimatizovan prostor elegantnog enterijera pruža udobnost i potreban mir za održavanje svih poslovnih događaja. Cela sala je pokrivena brzim bežičnim internetom, a po potrebi možete koristiti i usluge štampanja i kopiranja na recepciji potpuno besplatno.

Savremeno opremljena Konferencijska Sala

Restoranska terasa Nova oaza mira

Restoranska terasa nalazi se na drugom spratu Nataly spa. Moderno je opremljena i namenjena svima koji uz piće ili specijaletete iz našeg bogatog menija. žele da uživaju i odmaraju posmatrajući beskrajnu lepotu prirode.

Kliknite na sliku za pregled galerije
Restoranska terasa Nova oaza mira