Nataly Spa Wellness

Nataly Spa Wellness

Spa centar »žNataly« u Sokobanji je nastao iz potrebe da se osećamo bolje, budemo zadovoljniji, vitalniji i da poboljšamo kvalitet vašeg života.

Sve usluge gostima su dostupne svakog dana u periodu od 09 do 21 čas. Deci mlađoj od 14 godina nije dozvoljeno korišćenje wellness usluga iz zdravstvenih i bezbednosnih razloga. Usluge masaža se zakazuju na recepciji Nataly Spa.

Radno vreme: 09:00 - 21:00
Nataly Spa - Wellness and Spa Working Hours

Opuštajuća atmosfera Bazen

lekovita voda, saznaj više...

Na raspolaganju je bazen sa hidromasažerima za stopala, noge i leđa, bazen je maksimalne dubine do 1,6m i temperature do 30 stepeni celzijusa sa pregradjenim delom za decu. U bazenu se nalazi i vodeni slap koji može služiti za masažu vrata i ramena. On zaokružuje nezaboravan doživljaj u bazenu, a tekuća voda svojim zvukom vam pruža opuštajuću atmosferu.

Kliknite na sliku za pregled galerije
Opuštajuća atmosfera Bazen

Očuvanje zdravlja i vitalnost Lekovita Voda

Vodjeni istorijskom predodredjenosti Sokobanje u korišćenju oligominarlinih voda u balneoterapijske svrhe , gostima Nataly spa omogućili smo kupanje i uživanje u kvalitetnoj i bogatoj oligomineralnoj vodi, sa karakterističnim fizičko hemijskim sastavom, koji povoljno utiče na očuvanje zdravlja i vitalnosti kao i na oporavak i lečenje od mnogih bolesti.

Očuvanje zdravlja i vitalnost Lekovita Voda

Parno Kupatilo Hamam

Savršen izbor za boravak nakon stresnog dana ili za pročišćavanje organizma. To je tretman u zatvorenom prostoru zasićen vlagom i parom koji podstiče znojenje i izbacivanje toksina iz organizma. Parno kupatilo ili hamam je blagotvoran za kožu, smanjuje stres i umor, relaksira napete mišiće, poboljšava cirkulaciju, unapređuje opšte fizičko i psihičko stanje organizma, delotvoran kod astme, bronhitisa i kašlja, kao i kod reumatskih oboljenja i naročito uz pomoć eteričnih ulja.

Kliknite na sliku za pregled galerije
Parno Kupatilo Hamam

Aromatherapy i Chromotherapy Finska Sauna

Pod saunom se podrazumeva drvena prostorija sa klupama u kojoj temperatura doseže do 100 stepeni celzijusa. U sauni se nalaze drvene klupe u nekoliko nivoa. Preznojavanjem tela tokom boravka u sauni oslobađaju se štetne materije iz organizma, jača se imuni sistem, opušta se telo stresa i napetosti. Poboljšava se cirkulacija, koža dobija blistav sjaj, poboljšava se tonus mišića i elastičnost.

Kliknite na sliku za pregled galerije
Aromatherapy i Chromotherapy Finska Sauna

Relaksacija uz Jakuzzi

Posebno dizajnirane mlaznice tople vode vrše dubinsku masažu specifičnih tačaka koštano-zglobnog i mišićnog sistema. Zdravstveno je koristan jer deluje na umorne mišiće, ublažava bol i omogućava kvalitetan san. Takođe revitalizuje telo, mentalni sistem, deluje antistresno, poboljšava cirkulaciju i podstiče protok krvi i limfe.

Kliknite na sliku za pregled galerije
Relaksacija uz Jakuzzi

Opuštanje mišića Kneipp i topla klupa

Kneipp klupa je topla klupa za opuštanje tela i mišića sa posudama za noge sa toplom i hladnom vodom. Ova kombinacija toplo-hladno pospešuje cirkulaciju, oslobađa glavobolju i pozitivno deluje kod sindroma hladna stopala. Takođe, ima pozitivne efekte na protok krvi u ekstremitetima što dovodi do veće izdržljivosti.

Kliknite na sliku za pregled galerije
Opuštanje mišića  Kneipp i topla klupa

Haloterapija Slana pećina

Vazduh u ovoj prostoriji je zasićen suvim, rasprašenim česticama soli. Ovo je metoda koja se zasniva na doziranom boravku u slanoj pećini koja je izgađena od prirodne soli (himalajska so i so iz Mrtvog mora), a služi za tretman lečenja disajnih puteva i jačanje imunog sistema.

Kliknite na sliku za pregled galerije
Haloterapija Slana pećina

Tropske kiše i Potezno vedro

Kada završite sa SPA tretmanima iz naše ponude, savetujemo tropske kiše za kraj vašeg zadovoljstva. Milijarde kapljica sitnih i krupnih kapljica koje se rasprskavaju po vašem telu pojačaće efekte neprocenjivog i dragocenog wellness-a. Potezno vedro je samo za najhrabrije

Kliknite na sliku za pregled galerije
Tropske kiše i  Potezno vedro

Povežite se sa prirodom Yoga Time

saznaj više...

Upotpunite svoj boravak individualnim ili grupnim časovima yoge u Nataly Spa. Povežite se sa prirodom uz pomoć yoga tehnike. Umirite um, budite prisutni i uzivajte u trenutku.

Povežite  se sa prirodom Yoga Time